Beleef 4 juni inclusief spelen in de praktijk!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
logo

Nieuwsflits Samen Spelen

Desktop version: Kinderambassadeur Pauline

Over minder dan 2 weken is het zover...

De 10e editie van de SamenSpeelNetwerk bijeenkomst wordt georganiseerd op hét leukste speelfestival voor kinderen met en zonder beperking: De Grote Samenspeeldag. Jantje Beton en Stichting het Gehandicapte kind nodigen jou als speelexpert uit je te laten inspireren op zondag 4 juni 12.00-16.30 bij Fort de Batterijen in Nieuwegein.

Ben jij er al bij?


Pauline (12 jaar) is er in ieder geval om haar ervaring met jou te delen: “Er zijn weinig speeltuinen en speeltoestellen die ik kan gebruiken.” Voor haar is het door haar rolstoel lastiger om mee te doen. Dit inspireerde haar Kinderambassadeur te worden voor Stichting het Gehandicapte Kind. Benieuwd naar haar speeltips?

Tot snel! Deel de berichten met je netwerk via LinkedIn

Desktop version: Kinderambassadeur Pauline

Prominente podcastgasten

Naast Pauline, gaan Guusje ter Horst (aanjager Onbeperkt Meedoen); Rick Brink (voormalig minister van Gehandicaptenzaken) en namens het SamenSpeelNetwerk, directeur Henk-Willem Laan in gesprek over uitdagingen, ervaringen en oplossingen bij spelen voor kinderen met een handicap met podcaster Maud Wilms.

Guusje ter Horst

Guusje ter Horst

Afspraken die direct een merkbaar verschil realiseren in het dagelijks leven van mensen met een beperking, dat wil voormalig minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en oud-burgemeester van Nijmegen Guusje ter Horst bereiken als bestuurlijk aanjager Onbeperkt Meedoen samen met bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties. 

Rick Brink

Rick Brink

Al jong realiseerde Rick Brink dat zijn rolstoel slechts een hulpmiddel is. "Ik focus op mijn talenten en zet die in." Zo werd hij de eerste minister van Gehandicaptenzaken. Met zijn adviesbureau ondersteunt hij nu organisaties en overheden onder meer om steden toegankelijker te maken voor mensen met een beperking. Ook is hij een groot pleitbezorger voor Samen Spelen.

Desktop version: Meisje met en zonder handicap spelen met hoelahoep op De Grote Samenspeeldag

Speelexpeditie op inclusief speelfestival!

Het terrein van Fort De Batterijen - waar de netwerkbijeenkomst is - wordt omgetoverd tot Grote Samenspeeldag. Kinderen met en zonder handicap spelen onbeperkt samen. Bekijk de video om een beeld te krijgen. Tijdens de netwerkbijeenkomst ga je na de Live Podcast op Speelexpeditie met kinderen zelf. En deel je jouw ervaring in een magazine.

Desktop version: Kinderen spelen tijdens De Grote Samenspeeldag

Klein(kinderen), neefjes, nichtjes welkom!

Terwijl jij de netwerkbijeenkomst bezoekt, is het mogelijk dat je partner en kinderen, nichtjes en neefjes samen spelen op het (rolstoel)toegankelijke festivalterrein. 

Ook de nieuwsflits ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsflits en mis niets!